Adidas Yeezy

Adidas Yeezy Outlet

Spar mellem 50-60% på Adidas Yeezy & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Den 15, februar næste år skal den nok mest prestigefyldte musikpris gennem tiden uddeles atter en gang: Grammy Awards, Den lange liste over de nominerede i de mange musikkategorier til at nappe Grammy-prisen er blevet offentliggjort, Via USAtoday.com har vi samlet nogle af de mest bemærkelsesværdige nomineringer – og undren over dem, som adidas yeezy er blevet forbigået, Det siges, at det er vigtigere at være med end at vinde, Nogle gange kan man dog undre sig over, hvem der egentlig er med, og hvem der af uransagelige grunde ikke skal være med i kapløbet om at vinde..

Her kan du forbløffes og forundres over listen til de mest fremtrædende priser ved prisuddelingen, Læs også To kvinder dræbt efter møde med Ed Sheeran - Hverken Madonna eller Prince er nomineret til nogle priser til næste år, selvom de begge har udgivet albums i år, - adidas yeezy Du har sikkert nynnet med på hittet ”FourFiveSeconds” af Kanye West, Rihanna og Paul McCartney i løbet af året, og med sådan en stjernebesætning skulle man mene, at nummeret ar berettiget til en Grammy-nominering, Men nej, det har udvælgelses-komitéen ikke fundet nødvendigt..

- Grammy-nomineringerne gælder udgivelser fra den 1, oktober 2014 til 30, september 2015, Men Lady Gaga har ikke udgivet en fuldlængde plade siden midten af september sidste år, så hvordan kan hun være nomineret i en kategori? Jo, hun var med-sangskriver på sangen ”Til it Happens to You”, der blev lavet til dokumentarfilmen ”The Hunting Ground”, Og dén er hun nomineret for, Læs også Lukas Graham overdynget med priser til GAFFA-prisen - Af samme årsag skal du ikke undre dig over, hvorfor Adele med sin monster-sællert af en plade ”25” ikke er nomineret, Pladen udkom nemlig først den 20, november i år og indgår derfor ikke i denne omgangs nomineringer, Du skal vente til Grammy Awards 2017 for at se, om hun kan vinde noget adidas yeezy for sin seneste skive..

- Nå ja, og både Drake og Foo Fighters er blevet forbigået ved denne omgangs nomineringer på trods af flotte udgivelser. Grammy Awards 2016 bliver afholdt i Los Angeles den 15. februar 2016. Læs mere om Adele Rihanna Kanye West Drake

Skandaleprogrammet med Lars Hjortshøj i værtsrollen forargede bredt, SE og HØR snakkede med adidas yeezy alle deltagerne og fulgte op på, hvordan deres medvirken i programmet påvirkede deres liv efterfølgende, Læs hele dækningen af "Sandhedens Time"..

På valentinsdag 2015 faldt Taylor Kinney på knæ for Lady Gaga, men de kimende kirkeklokker forstummede i det fjerne, inden parret overhovedet nåede til alters. I sommer bekendtgjorde sangerinden, at travle kalendere havde sat så stor en kile gennem forholdet, at parret nu havde besluttet sig for at pause det hele. Selv om superstjernen ikke længere danner par med Hollywood-hunket, indrømmede hun for nylig åbenhjertigt i et interview med radioværten Howard Stern på Sirius XM, at hun ikke er klar til at se eksen kysse en ny.

- Jeg kommer ikke lige frem til at juble over det, Jeg hader at lyde som en hippie, men jeg er en ener, og det samme er han, og vi elsker hinanden, sagde hun ifølge magasinet People, - Jeg er faktisk stadig meget tæt på Taylor, Han har været min kæreste og min ven i så lang tid, Uanset hvilken kreativ transformation, jeg har været igennem, har han altid været støttende og kærlig, lød det fra adidas yeezy hende, Den 30-årige "Bad Romance"-sangerinde og den 35-årige skuespiller fandt sammen i 2011, efter der opstod sød musik mellem de to, da han medvirkede i musikvideoen til hendes hit "Yoü and I"..

Læs også Ærlige Lady Gaga: Berømmelsen er adidas yeezy giftig Læs også Lady Gagas vilde døgn i London Parret brød kort med hinanden i 2012, men blev hurtigt genforenet igen, 14, februar 2015 friede Kinney så til sin Lady med en funklende hjerteformet diamantring med initialerne T for Taylor og S for Gagas borgerlige navn, Stefani Joanne Angelina Germanotta, I juli meddelte Gaga dog, at langdistanceforholdet var på standby på grund af travlhed, - Taylor og jeg har altid troet på, at vi er soulmates, Lige som alle andre par har vi også op- og nedture, og vi har taget en pause..