Nike M2k

Nike M2k Outlet

Spar mellem 50-60% på Nike M2k & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Den 23-årige "The Hills"-stjerne Heidi Montag er skrækslagen for, at hun skal ende med en "Michael Jackson"-næse, Derfor går hun konstant rundt med plaster på sin næse for at holde den på plads, Læs også: Heidi Montag: Nye, gamle nødder I 2009 gennemgik Heidi Montag en række omfattende plastiske operationer, hvor hendes næse også blev rettet for anden gang, - Bortset fra når vi filmer eller jeg er på fotooptagelser, har jeg min næse tapet til 24 timer i døgnet, Jeg vil ikke risikere at mit ansigt falder fra hinanden som Michael Jacksons, siger hun til magasinet "Life & Style", For nylig blev disse billeder taget af Heidi Montag i bikini på en strand i Costa Rica, Her ses næse-plastret tydeligt (Foto: All Over) Ifølge Montag selv, er plastret dog ikke et nyt påfund, Hun har nemlig haft det på siden operationen for knap et år siden, Læs også: Heidi Montag: Helt på skideren - Det tager et år for en næse nike m2k at hele, Det her er bare det første billede nogle har set af det, uddyber hun, Siden Heidi Montags debut i tv-serien "The Hills" har hun fået flere og flere plastikoperationer - større bryster, fyldigere læber og mindre næse (Foto: All Over).

Mystikken omkring The Weeknd alias Abel Tesfaye er til at tage og føle på, nike m2k Hans sange er dystre, handler ofte om hårde stoffer, alkohol i uanede mængder, villige groupier og endeløse nætter, der altid ledsages af vilde fester, Hans forældre er oprindeligt fra Etiopien, men The Weeknd er fra Toronto, Canada – ligesom sin ven og superstjernekollega, Drake, som omtaler Abel Tesfaye som ”familie.” Samtidig er den canadiske sanger med den guddommelige stemme blevet udråbt til at være den næste Michael Jackson, popmusikkens redning, En tung, tung byrde at bære..

Hvordan kan en genert fyr i 20’erne fra Toronto, Canada nike m2k nogensinde leve op til titlen som den nye ”King of Pop?” Kan The Weeknds sange - der primært handler om bagsiden af medaljen ved at være et kendt ansigt, med alt hvad det indebærer – gøre sig på plakater på børneværelser, som Michael Jackson kunne? Kan han overhovedet danse? Popmusik og berømmelse I dag udgiver The Weeknd sit andet album, ”Beauty Behind the Madness”, og at dømme ud fra de anmeldelser, der allerede er tikket ind, så vil hans nye lyd i blive velmodtaget..

Som gæster på albummet finder man hyperaktuelle Ed Sheeran, den allestedsnærværende Kanye West og en ægte fanfavorit i form af Lana Del Rey, så The Weeknd har hevet det tunge skyts frem – han vil overtage popscenen! - Jeg skrev en sang med Ed Sheeran, som var rimelig spontan. Han var vært på "Much Music Awards" i Toronto, og jeg inviterede ham og stort set alle fra prisoverrækkelsen til fest i min lejlighed, har The Weeknd udtalt. (Foto: AOP) - Festen forsatte til klokken fem om morgenen, men vi skrev ikke sangen før dagen efter, så du kan nok forestille dig, hvordan natten forløb. Ed lavede en freestyle battle i køkkenet imod Waka Flocka. Det var ret fedt, har The Weeknd fortalt om sit samarbejde og venskab med den rødhårede singer-songwriter.

Læs også Ed Sheeran afslører: Kanye og The Weeknd sammen på ny sang Der er i sandhed sket meget, siden The Weeknd i 2011 udgav de tre mixtapes, som skabte ham sit navn.  "House of Balloons", "Thursday" og "Echoes of Silence" blev alle udgivet på nettet til gratis download, og det var på den måde, The Weeknd skaffede sig nike m2k en loyal fanskare, Det, og så selvfølgelig, at en superstjerne som vennen Drake tweetede et link til The Weeknds megahit, Wicked Games, på sin Twitter-profil og sin blog med teksten: ”Just press play.”.

Interessen for The Weeknd er bare steget og steget siden, og flere er nu begyndt at sammenligne hans stemme og talent med et af hans store idoler, Michael Jackson. Det er heller ikke første gang, at han sammenlignes med den afdøde pop-konge. Og tidligere har han også lavet en cover-sang på et gammelt Michael Jackson-hit: ” Dirty Diana ”. Og det tyder på, at The Weeknd er på vej i en mere strømlinet og poppet retning. Det nye album, ”Beauty Behind Madness” er blandt andet produceret af Max Martin, en legendarisk svensk producer.

(Foto: AOP) Max Martin har skrevet utallige hits for kæmpestjerner som Britney Spears, Backstreet Boys og Pink, Avril Lavigne, Katy Perry, Taylor Swift og Christina Aguilera, Det var også Max Martin, der producerede den Michael Jackson-inspirerede single ” Can’t Feel My Face ”, som vidnede om, at The Weeknd sagtens kan bære titlen som den nye ”King of Pop”, Men The Weeknd vil være kendt for sin musik – intet andet, De få interview, som den talentfulde, men generte Abel Tesfaye har givet i sin nike m2k karriere, kan derfor tælles på én hånd..

Men du skal ikke snydes, kære læser, Øverst i galleriet kan du se de mest interessante citater, som The Weeknd har ytret gennem årene, The Weeknds nye album”Beauty Behind the Madness” kan streames på Spotify og Apple nike m2k Music fra fredag d, 28, August, Kilder: Complex.com GQ.com.