Lyngby kværnsæt
Klar hvid porcelæn 17 cm

800,00 kr.

Inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form – samt af de storslåede egetræer i skovene nær den tidligere porcelænsfabrik i Lyngby – har vi skabt det originale Lyngby kværnsæt (17 cm). Kværnsættet forener håndlavet porcelæn og naturligt egetræ i skøn harmoni. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan det elegante kværnsæt kombineres med vores andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Med den fine, rillede porcelænstop står Lyngby kværnen perfekt til resten af Lyngby stellet og dets stilrene design. Samtidig bringes der et nyt materiale på banen med kværnens olierede egetræsbund, som tilføjer et naturligt råt look til Lyngby kollektionen.

Lyngby kværnsættet er nemt at anvende og rengøre og kan udover salt og peber også bruges til at kværne krydderier og tørrede urter.

Anvendelse:
Kværnen fyldes ved at trække porcelænstoppen af. Drej det grå CrushGrind® justeringshjul i bunden af kværnen med uret for en finere indstilling og mod uret for en grovere indstilling. Det keramiske CrushGrind® kværnværk fungerer til både salt, peber, krydderier og tørrede urter.

Rengøring og vedligehold:

Efter brug med olieholdige krydderier eller urter, rengør kværnen ved at kværne noget groft salt. For grundig rengøring, skru da det grå justeringshjul af, tag den keramiske kegle ud og skyl i varmt vand. Lad keglen tørre i 24 timer inden genmontering.

Kværnene er monteret med Crushgrind® kværnværk, og der ydes 25 års garanti på kværnværkets keramiske dele.

Rengør kun egetræsdelen med en tør eller fugtig klud – læg den ikke i blød. Vi anbefaler, at egetræsdelen vedligeholdes og behandles med olivenolie efter behov, så træets glød bevares.

 

Producent: Lyngby A/S
Mål: 17 cm x 4,8 cm
Materiale: Porcelæn, egetræ og keramik
EAN: 5711841317138
Emballage: Original gaveæske med tryk
Godkendt til fødevarer
Tåler ikke maskinopvask – Vaskes i hånden
Vejl. udsalgspris: 699,95 kr.

 

webshop-knap

Kategori: .

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Lyngby kværnsæt
Klar hvid porcelæn 17 cm”