Vans Eu

Vans Eu Outlet

Spar mellem 50-60% på Vans Eu & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Det kan godt være, hun knokler for at holde kroppen vedlige, Og spiser fornuftigt, Men generne er også i orden hos 44-årige Anni Fønsby, der stadig får mændene til at vende sig om på gaden, Heldigvis er den flotte kvinde ikke bleg for at dele herlighederne med alle os andre på både facebook og instagram, Nogle af billederne kan du se i galleriet nederst, SE og HØR har tidligere visk flotte vans eu billeder af Anni og beskrevet, hvordan hun forstår at udfylde bikinien helt perfekt, - Jeg er ikke hysterisk, men har nået en alder, hvor kroppen begynder at udvikle sig de forkerte steder, grinte Anni til SE og HØR som forklaring på de mange timer, hun knokler i fitness-centeret..

På sin facebook-profil forklarer den velholdte kvinde også, hvorfor træningen er så vigtig for hende, - Når jeg træner bliver jeg glad, - Endorfinerne fiser rundt i kroppen på mig, helt ned i tæerne kan jeg mærke dem, - Jeg vans eu tager fotos af min krop, for at kunne se mine resultater, Og jo, jeg er stolt af dem, - Jo ældre, man bliver, jo sværere er det at holde sig i form, Der skal trænes hårdere og i længere tid, skriver hun blandt andet, Og Anni er godt tilfreds med resultaterne..

Hun skriver nemlig også: - Nogle gange tænker jeg om det er det hele værd at træne så meget, - Men når jeg så kigger på mine fotos, så tænker jeg: Hell yes! Gu er det så..., skriver hun og høster forståeligt nok masser af positive reaktioner på sine flotte billeder, Gennem årene har SE og HØR skrevet utrolig mange spalter om Anni, der har medvirket i vans eu utallige tv-programmer, og også forstår at feste igennem, Fønsby har tidligere optrådt som model og blev for alvor kendt i tv-programmet "Erik og Anni goes to Hollywood" på Kanal 4..

Og så har hun faktisk en lille rolle i den aktuelle successerie TAXA, hvor Anni er bar-dame og Jimmy Jørgensens kæreste. Herunder nogle af de lækre billeder, den 44-årige babe har lagt ud på de sociale medier. Anni Fønsby holder sig stram august 2017 Foto: Privat 1 / 19 Foto: Privat 2 / 19 Foto: Privat 3 / 19 4 / 19 Foto: Privat 5 / 19 Foto: Privat 6 / 19 Foto: Privat 7 / 19 8 / 19 Foto: Privat 9 / 19 Foto: Privat 10 / 19 Foto: Privat 11 / 19 12 / 19 Foto: Privat 13 / 19 Foto: Privat 14 / 19 Foto: Privat 15 / 19 16 / 19 Foto: Privat 17 / 19 Foto: Privat 18 / 19 Foto: Privat 19 / 19 Anni Fønsby holder sig stram august 2017

Personalet på McDonald's er nok vant til kunder, der bestiller lidt af hvert - men denne sultne amerikaner tager alligevel førstepladsen, For da han forleden besøgte den populære restaurant-kæde, valgte han at bestille sin menu ved at rappe, LÆS OGSÅ: Ups! McDonald's viste porno Personalet forsøgte - så godt de kunne - at følge med og vans eu notere mandens mange bestillinger, men måtte til sidst nok sande, at han simpelthen rappede hurtigere, end de kunne nå at slå bestillingerne ind, Den omkring to minutter lange video er lavet af videofællesskabet Coby Persin, som havde inviteret rapperen Hi-Rez med på restaurant Den Gyldne Måge, Du kan se videoen lige her:.

Amors pil har igen ramt den 34-årige reality-gut Sidney Lee. Pilen ramte helt nøjagtig 24. december, da de fleste danskere spiste and og flæskesteg. - Hun hedder Katja. Vores forhold er helt nyt. Vi begyndte at snakke juleaften på facebooks chat, og fandt hurtigt ud af, at vi snakkede mega godt sammen, fortæller en glad Sidnye. Dernæst begyndte de at ringe sammen, og efter det fulgte dates. Sidney Lee: Bor hos sine forældre - Og nu er vi så kærester. Jeg er helt vild med hende, siger Mr. Lee. Og det er en sund og veltrænet gut, som 24-årige Katja har fået fingrene i. Sidney Lee: Alle tror, jeg tager steroider - Jeg træner meget for tiden. Seks gange om ugen, så alt tid går med det. Jeg har også droppet smøger og alkohol pga træning, forklarer Sidney, der ikke er blevet træt af at tone frem i danskernes fjernsyn. - Jeg vil gerne lave mere tv, men vil være i topform, før jeg begynder på noget nyt, siger reality-fyren, som er booked til at overrække en pris ved Reality Award 2014 til marts. De to mødte hinanden første gang for fem år siden, men dengang havde Katja en kæreste. Det er nu gået forbi, og den mulighed benyttede parret sig af. Det er helt forståeligt, at denne smukke kvinde får Sidneys hjerte til at banke lidt hurtigere. (Foto: Facebook)

- One small step for man, A giant leap for mankind, Disse ord har du muligvis hørt utallige gange, Du er nok heller ikke i tvivl om, hvem der sagde ordene – og hvor han befandt sig, da han sagde dem, I år er det 46 år siden, at den amerikanske astronaut Niel Armstrong satte sine fødder på vores nærmeste nabo i rummet – Månen, I den anledning har NASA offentliggjort ikke mindre end 8.400 billeder – nogle aldrig tidligere set – fra de forskellige Apollo-missioner, Deriblandt Apollo 11-missionen, der vans eu nåede Månen i 1969..

Læs også NASA kalder den ”Jorden 2.0” Læs også NASA afslører verdens største billede Billederne er ligeledes i meget bedre opløsning – og dermed kvalitet – end billeder, vi tidligere har set fra månelandingen og andre Apollo-missioner, De mange billeder har NASA lagt på Flickr, hvor fans allerede er ellevilde, De knivskarpe billeder viser blandt andet den første bemandede Apollo-mission, der fandt sted i juledagene 1968, Her kredsede Apollo 8-rumskibet om Månen, Den største bedrift kom dog året efter, hvor Neil Armstrong som bekendt sagde vans eu de berømte ord, da han forlod Apollo Lunar Modulen den 20, juli 1969 – og dermed blev det første menneske på Månen nogensinde..