Vans Old Skool

Vans Old Skool Outlet

Spar mellem 50-60% på Vans Old Skool & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Frisøren og makeup-guruen Dennis Knudsen kunne i går afsløre, at han har afprøvet sin nye makeuplinje "Ink by Dennis Knudsen" på utallige danske kendisser, Han vans old skool er ofte manden, der bliver ringet efter, når kvinder som Monique, Maria Montell, Susse Wold og Sanne Salomonsen har brug for en omgang krigsmaling, - Jeg har brugt danske celebrities som prøveklud, så produkterne er gennemtestede, grinede han i går, da produkterne blev vist frem for første gang, Og ingen af de berømte kunder havde noget at brokke sig over, selv om de ikke havde vidst, at det var hans egen serie, de fik smurt i ansigtet..

- Sanne er jo nærmest vans old skool makeup-freak, lo han kærligt, da han afslørede, at hun var blandt forsøgskaninerne, Til trods for de ufrivillige forsøg kom Sanne og gav et par numre til Dennis' fest, Læs mere om Sanne Salomonsen Dennis Knudsen.

I aften mødes hele mode-Danmark, når DANSK Fashion Award løber af stablen i Glyptoteket i København, Caroline Fleming har meldt sin ankomst, men vans old skool den lækre TV-baronesse skal ikke kunne sippe champagne sammen med veninden Christiane Schaumburg-Müller, Læs også: Medina: Kærlighedsferie De to blondiner har fået til opgave at overrække prisen "Årets Danske Accessory Designer", hvor de nominerede er: Line & Jo, Maria Black Jewellery, The Last Conspiracy, Men mon ikke der også er tid til at feste for veninderne Christiane og Caroline, når awardshowet er slut....

Det er ikke meget, offentligheden har set til den 66-årige skuespiller Søren Spanning, efter at han for tre år siden fik en hjerneblødning og lige siden har siddet i kørestol. Men på grundlovsdag tog den populære film- og TV-stjerne sammen med sin kone Karen-Lise Mynster i Kongens Have for at se datteren Rosalinde Mynster optræde. Den 26-årige ”Badehotellet”-stjerne skulle på scenen med en række andre kendte danskere til begivenheden ”En Romantisk Aften i Kongens Have”.

Og selv om der var opbakning fra mange mennesker, var det nok ganske særligt for Rosalinde, at hendes hårdtramte far var kommet for at høre hende, Læs også Søren Spanning: Lænket til kørestol Det har tydeligvis været et hårdt sygdomsforløb for Spanning, som kort inden hjerneblødningen bekæmpede kræftsygdommen leukæmi med en stamcelledonation, – Det er ikke så godt, Jeg er lam i venstre side, Og jeg er vred over det endnu, sagde skuespilleren til Ekstra Bladet om hjerneblødningen, da han sidste vans old skool år blev hædret med Osvald Helmuths Jubilæumslegat..

På fars dag kom der så lidt lys i mørket, da datteren sang for. Se billederne fra dagen herunder: Sammen med bl.a. Ghita Nørby, som læste H.C. Anderseneventyr op, og Annette Heick sang Rosalinde Mynster for et større publikum i strålende vejr. (Foto: Mikael Rieck)  Læs også "Badehotellet"s Rosalinde Mynster: Vildt forelsket Søren Spanning er næsten ikke til at genkende. Blandt de mange stjernestunder på TV og film er roller i ”Krummerne”, ”Borgen”, ”Jul i Valhal” samt et væld af teatersucceser. (Foto: Mikael Rieck) Læs også Rosalinde Mynster: Det her har gjort mig rigtig glad Sammen med sin lige så kendte kone Karen-Lise Mynster, 65, var Søren Spanning taget til koncert for at høre sin datter synge til ”En Romantisk Aften i Kongens Have”. (Foto: Mikael Rieck) 

59-årige Søren Dahl var vært på DR's radioprogram "Café Hack", der i starten af marts blev lukket efter at have brudt DR's retningslinjer for sponsorater, Det kom nemlig frem, at produktionsselskabet bag programmet, SK Productions, havde krævet penge for at sende fra forskellige destinationer i vans old skool landet.  Det er imod DR's politik at tage imod penge fra de steder, der skal lægge lokaler til programmet, fordi det kan skabe tvivl om, om stederne har købt sig til eksponering i programmet. .

Og lukningen af ”Café Hack” var en mediebegivenhed, som radioværten Søren Dahl valgte ikke at kommentere.  Læs også Søren Dahl: Troede ikke, at far var stolt vans old skool - Det var mærkeligt at læse om alle de ting, der ikke passede, Men nogle gange er det bedst at holde sin mund, siger Søren Dahl til SE og HØR, - Det værste var, at jeg følte, at jeg svigtede lytterne, Vi har kørt ”Café Hack” i 15 år og havde op mod en million lyttere hver søndag, Men efterhånden mærker jeg, at lytterne har fundet ud af, at vi nu sender på infokanalen hos YouSee og på nettet, og i dag er vi pænt på vej mod at have en halv million lyttere, fortæller Søren Dahl..