Vans Old Skool Navy

Vans Old Skool Navy Outlet

Spar mellem 50-60% på Vans Old Skool Navy & tøj - Outlet Shop, GRATIS FRAGT OG RETURNERING.

Vi skal dog ikke langt tilbage i kalenderen, før at Fie kyssede med en helt anden fyr, I juni kom det nemlig frem, at hun var blevet kæreste med YouTuberen Hans-Peter Matzen.  Hans-Peter Matzen skulle hun angiveligt have været forelsket i.  - Fra første gang den her søde jyde stod i min entre, med sit skæve smil og sagde ‘mojn’ har jeg haft sommerfugle i maven, hver gang hans navn er blevet nævnt. Jeg har datet siden min sidste kæreste – både drenge og vans old skool navy piger, uden held og uden at mærke følelsen af forelskelse og tryghed, Med ham her, så føler jeg mig tryg og jeg føler vores forhold er stabilt,  skrev Fie på sin blog..

Der gik dog kun små tre uger, før det forhold var forbi igen, Dengang sagde Fie, at vans old skool navy det simpelthen var gået for hurtigt for hende i forhold til at pludselig at være i et forhold, - Det her forhold er gået fuldstændigt hurtigt, Vi har været sammen i, like, en måned, Det er gået alt for hurtigt, Det er gået så hurtigt, at jeg nogle gange har stoppet op og tænkt: ‘Fuck!’, sagde hun i juni.  Den opmærksomme Fie-følger vil dog også kunne huske, at det ikke er mange måneder siden, at Fie Laursen stod frem og fortalte, at hun nu var begyndt at date piger. .

Det gjorde hun, da hun stod på scenen ved årets Reality Awards.  - Det er faktisk tit, at jeg har matchet med piger, og så har de været sådan ”Er det en faker?”, for jeg har aldrig stået frem med det, fortalte Fie til SE og HØR, da hun netop havde afsløret, at hun var biseksue l, Du kan høre Fie fortælle om sin biseksualitet i videoen herunder Artiklen fortsætter efter videoen Du kan se flere billeder af Fie Laursen i galleriet herunder Fie Laursen LDN Her ses reality-stjernen og Danmarks mest kendte blogger til en gallapremiere på "Paradise Hotel vans old skool navy 2015" i Imperial i København.

(Foto: Mikael Rieck) 1 / 6 Fie Laursen gøgler rundt med kendis-frisøren Danny Siegen på et fotoshoot. (Foto: Kaspar Wenstrup) 2 / 6 De to realitydeltagere Fie Laursen og Sine Jacobsen ses her til finalefesten for TV3-programmet "Paradise Hotel 2015" på natklubben Penthouse i København. (Foto. Dan Mariegaard) 3 / 6 4 / 6 Bloggeren Fie Laursen er til premiere på filmen "Insurgent" i Imperial i København med sin bror Boris. (Foto: Michael Rieck) 5 / 6 Kendis-bloggeren Fie Laursen til gallapremiere på "Paradise Hotel 2015" i Imperial i København.

I oktober afslørede Mascha Vang, at hun ikke længere kun skulle leve af at blogge, men at hun også havde fået sit eget blogunivers Blogly, hvor andre kendte nu blogger om stort og småt i deres liv, Nu fortæller Mascha Vang, at det har kostet blod, sved og tårer, - Det har været et par helt fantastiske hårde måneder, hvor jeg ikke kunne sove om natten, fordi jeg havde så ondt i maven, Nu er jeg glad, men jeg græd meget i oktober vans old skool navy måned, det var hårdt, erkender Mascha, På trods af uroen i maven og de forgrædte øjne, er Mascha lykkelig for, at hun turde kaste sig over udfordringen..

- Jeg har altid haft en drøm om det. Det sidste år har jeg så arbejdet målrettet for at gøre noget ved det, fortæller Mascha Vang. Læs også Mascha Vang: Blødt brud med Andreas Bo Læs også Mascha og Andreas Bo er gået fra hinanden - Jeg har 14 bloggere nu, og der er et par stykker mere på vej. Jeg står for, at deres blog kører, deres design, og at de tjener penge med bannere og så videre, siger Mascha, der blandt andet har Julie Berthelsen, Dan Rachlin og Anne Gadegaard til at blogge i sit univers. 

Når det brænder på hos Mascha, der har datteren Hollie Nolia på tre år, er der heldigvis hjælp at hente hos familien i Nordjylland, - Min mor kommer nogle gange for at hjælpe mig med at passe Hollie, når jeg er selvstændig og alene med hende, mangler jeg indimellem en, der lige kan hente og aflevere, smiler Mascha, som snart holder en velfortjent juleferie, - Jeg holder vans old skool navy jul hjemme i Nordjylland sammen med min familie, men jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal komme der op, For jeg har udlovet min egen bil på min blog, griner Mascha..

For mange er den ultimative voksendrøm en villa, børn og en ring på fingeren, Men den danske sanger og blogger Anne Gadegaard mener ikke, at en vielsesattest er afgørende for et lykkeligt liv, - Jeg tror ikke, at det med at blive gift er noget for mig, Det ved jeg nok først for alvor, når jeg bliver friet til, Men jeg tror det ikke, siger sangeren og bloggeren Anne Gadegaard, Anne Gadegaard fortæller, hvordan hendes forældre selv kun blev gift af praktiske årsager, kort før hendes mor gik bort, Det vans old skool navy var i 2010, at hun mistede sin mor til kræft..