Brudgaranti


Lyngby yder brudgaranti ved brud, skår og fabrikationsfejl

Brudgarantien medfører, at du kan modtage en ny, tilsvarende vare uden beregning. Du skal blot indlevere den originale købskvittering sammen med skårene fra den itugåede eller skårede vare hos den butik eller kæde, hvor varen er købt.

Brudgarantien gælder for alle Lyngbys tallerkner, krus og termokrus i porcelæn, og som er købt i butikker tilknyttet brudgarantiordningen, samt hos Lyngby Shop, Frederiksberggade 8 i København, og i Lyngby Shop webshoppen, www.lyngbyshop.com.

Brudgaranti gives ikke på varer i glas.

Brudgarantien løber i 24 måneder fra købsdatoen og omfatter alene 1.-sortering. Garantien omfatter ikke misligholdelse og almindelig slitage, forsætlige brud eller brud opstået som følge af grov uagtsomhed. Garantien giver heller ikke ret til at få pengene retur.

Garantien kan alene anvendes én gang pr. vare, ligesom garantien kun kan anvendes et antal gange svarende til det antal varer, der er købt.

Måtte varen være udgået på tidspunktet for udnyttelsen af garantien, udleveres i stedet en tilsvarende men ikke identisk vare. Der er alene tale om en ombytning, og der gives derfor ikke penge retur. Leveringstid ved ombytning kan forekomme.

Brudgarantien gælder kun for privatpersoners køb og kan kun anvendes af privatpersoner. Erhvervsdrivendes køb og brug er således ikke omfattet af brudgarantien, og brudgarantien kan ikke anvendes af erhvervsdrivende.

Ombytning ved brud eller skår skal ske i den butik eller kæde, hvor varen er købt.

Er varen købt i Lyngby Shop webshoppen gælder din kvittering ligeledes som garantibevis. Skulle skaden ske, skal du gemme dine skår, tage et billede af dem og sende billede samt en kopi af denne kvittering til vores kundeservice på shop@lyngbyshop.com, hvorefter du modtager en ny tilsvarende vare uden beregning.

Lyngby kan uden forudgående varsel til enhver tid bringe brudgarantiordningen til ophør.

Denne brudgaranti påvirker ikke de rettigheder, du som forbruger har i henhold til anden lovgivning, herunder reklamationsret i henhold til købeloven.

Lyngby-tallerken-brrudgaranti-a