98305-lyngby-aeggebaeger-5-cm-klar-hvid-porcelaen-flora-danica-krokus- 500x500

Lyngby æggebæger
Klar hvid porcelæn 5 cm
Flora Danica Krokus

801,10 kr.

Inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med vores andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Pift morgen- eller brunchbordet op med det elegante Lyngby æggebæger, som med sine fine riller ligeledes er et perfekt makkerpar til Lyngby strøsættet eller Lyngby kværnsættet. Æggebægeret er formet til at kunne holde på både større og mindre æg.

I gamle dage var det populært at dekorere hvide Lyngby vaser fra Porcelænsfabrikken Danmark (1936-1969) med motiver af vilde blomster. Inspireret heraf har vi skabt en ny Lyngby serie af eksklusive produkter med originale floramotiver fra Flora Danica – verdens største håndkolorerede floraværk, som udkom i perioden 1761-1883. Serien bygger harmonisk videre på Lyngby kollektionen og er samtidig en hyldest til dansk historie – både i form af Lyngby vasens unikke designarv og Flora Danicas naturhistoriske værdi.

Krokus:
Blandt de mere end 3.000 Flora Danica motiver er den smukke og farverige krokus med tavlenummer MMXLII blevet nøje udvalgt til at pryde Lyngby æggebægeret i denne serie. Krokus er et kærkomment syn i den danske natur med dens simple og elegante form, strålende blåviolette kronblade og fine orangegule støvfang.

Rengøring:
Floramotivet tåler ikke maskinopvask, og æggebægeret bør derfor kun vaskes i hånden.

 

Fås i gaveæske med 1 stk.

 

Producent: Lyngby A/S
Mål: Ø 5 cm H x 4,8 cm H
Materiale: Porcelæn
EAN: 5711841983050
Emballage: Original gaveæske med tryk
Vejl. udsalgspris: 99,95 kr.
Tåler ikke maskinopvask – Vaskes i hånden

 

webshop-knap

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Lyngby æggebæger
Klar hvid porcelæn 5 cm
Flora Danica Krokus”