542-lyngby-caféglas-42-cl-lyseblaa-glas-500x500_4

Lyngby caféglas
42 cl. lyseblå glas

913,00 kr.

Inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med vores andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Det originale Lyngby caféglas 42 cl. gør din servering af drikkevarer særlig stilfuld. Med sit elegante riflede design passer caféglasset til enhver lejlighed og pryder ethvert spise-, sofa- og køkkenbord.

Caféglasset er en del af vores nye flotte serie af diverse glas og karafler, som harmonisk bygger videre på vores design-DNA og serie af Lyngby stel i porcelæn. Kombiner caféglasset med andre produkter og farver i serien og skab dit eget personlige udtryk.

Kommer i sæt med 4 stk.


Anvendelse og pleje:
Lyngby caféglas 42 cl. er fremstillet i hærdet glas af særlig høj kvalitet, glans og holdbarhed. Det kan anvendes til både kolde og varme drikke op til 135° C samt i mikrobølgeovn. Lyngby caféglasset er dermed perfekt til varme drikke såsom kaffe, café latte, te og varm kakao. Vi anbefaler, at caféglasset vaskes ved max 55° C i opvaskemaskine.

 

Producent: Lyngby ApS
Mål: 13,5 cm H x 8,8 cm B
Materiale: Hærdet maskinlavet glas
EAN: 5711842454238
Emballage: Original gaveæske med tryk
Tåler opvaskemaskine
Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

 

webshop-knap

Kategorier: , .

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Lyngby caféglas
42 cl. lyseblå glas”