Lyngby krus
Klar hvid porcelæn 32 cl.
Flora Danica Krokus

132,10 kr.

Inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med vores andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Det originale Lyngby krus på 32 cl. er som skabt til en god kop kaffe, te eller varm chokolade. Med de klassiske riller og den elegante hank vil kruset sammen med resten af Lyngby stellet pryde ethvert spisebord – både til hverdag og fest. Kruset er praktisk designet og kan stables i køkkenskabet.

I gamle dage var det populært at dekorere hvide Lyngby vaser fra Porcelænsfabrikken Danmark (1936-1969) med motiver af vilde blomster. Inspireret heraf har vi skabt en ny Lyngby serie af eksklusive produkter med originale floramotiver fra Flora Danica – verdens største håndkolorerede floraværk, som udkom i perioden 1761-1883. Serien bygger harmonisk videre på Lyngby kollektionen og er samtidig en hyldest til dansk historie – både i form af Lyngby vasens unikke designarv og Flora Danicas naturhistoriske værdi.

Krokus:
Blandt de mere end 3.000 Flora Danica motiver er den smukke og farverige krokus med tavlenummer MMXLII blevet nøje udvalgt til at pryde Lyngby kruset i denne serie. Krokus er et kærkomment syn i den danske natur med dens simple og elegante form, strålende blåviolette kronblade og fine orangegule støvfang.

Rengøring:
Floramotivet tåler ikke maskinopvask, og kruset bør derfor kun vaskes i hånden.

 

Fås i gaveæske med 1 stk.

 

Producent: Lyngby A/S
Mål: 11 cm H x 8,7 cm B
Materiale: Porcelæn
EAN: 5711841981322
Emballage: Original gaveæske med tryk
Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.
Tåler ikke maskinopvask – Vaskes i hånden

 

Denne vare er omfattet af 24 måneders brudgaranti.

 

webshop-knap

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Lyngby krus
Klar hvid porcelæn 32 cl.
Flora Danica Krokus”