Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/lyngby.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Lyngby stagen 6,5 cm - Brun glas

Lyngby stagen 6,5 cm
Brun glas

0,12 kr.

Den originale Lyngby stage 6,5 cm i glas er en serie af farverige fyrfadsstager i samme smukke riflede design som den tidløse Lyngby vase, der oprindeligt blev produceret af Porcelænsfabrikken Danmark (1936-1969).

Porcelænsfabrikken specialiserede sig i håndlavet porcelæn, men glas og glaskunst har også spillet en vigtig rolle i virksomhedens historie. Grundlagt af de erfarne glasgrossister Holst & Knudsen går fabrikkens rødder til glaskunsten helt tilbage til 1904. I en hyldest til glasarven har vi lanceret den originale Lyngby stage 6,5 cm i glas, som harmonisk bygger videre på vores design-DNA og serie af Lyngby stager i porcelæn.

Skab en ekstra hyggelig eller romantisk stemning derhjemme med denne fine fyrfadsstage i brun glas – en simpel og klassisk efterårsfarve med boheme vibes.

Sammensæt stagen med de mange andre flotte farver i serien efter din egen smag og skab en personlig indretning i dit hjem.

 

 

Producent: Lyngby ApS
Mål: Ø 6,5 cm x 6 cm (passer til almindelige små fyrfadslys)
Materiale: Maskinlavet glas
EAN: 5711841188653
Emballage: Original gaveæske med tryk
Tåler opvaskemaskine (max 55 °C anbefales)
Vejl. udsalgspris: 49,95 kr.

 

webshop-knap

Kategorier: , .