Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/lyngby.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Lyngby vandkaraffel 1 L. - klar glas

Lyngby vandkaraffel
1 L. klar glas

904,00 kr.

Inspireret af den ikoniske og tidløse Lyngby vases form har vi skabt Lyngby stellet. Som en naturlig forlængelse af Lyngby vasens univers kan dette stel kombineres med vores andre originale Lyngby produkter og gøre selv et simpelt måltid til noget helt særligt.

Den originale Lyngby vandkaraffel 1 L. gør din servering af drikkevarer særlig stilfuld og indbydende. Med sit elegante riflede design passer karaflen til enhver lejlighed og pryder ethvert spise-, sofa- og køkkenbord.

Karaflen er en del af vores nye flotte serie af diverse glas og karafler, som harmonisk bygger videre på vores design-DNA og serie af Lyngby stel i porcelæn. Kombiner karaflen med andre produkter og farver i serien og skab dit eget personlige udtryk.

Kommer i pakker med 1 stk.


Anvendelse og pleje:
Lyngby vandkaraffel 1 L. er fremstillet i glas af særlig høj kvalitet, glans og holdbarhed. Det slanke, riflede design forener æstetik med funktionalitet; den buede top giver et godt greb i hånden og bunddiameteren på 9 cm sørger for, at karaflen passer perfekt til hylden i køleskabsdøren. Karaflen egner sig både til vand, juice, iste, vin og mange andre drikkevarer. Brug fx karaflen sammen med Lyngbys tallerkner, drikkeglas og caféglas og fuldend din borddækning. Vi anbefaler, at karaflen vaskes ved max 55°C i opvaskemaskine.

 

Producent: Lyngby A/S
Mål: 27 cm x 9 cm
Materiale: Maskinlavet glas
EAN: 5711841199116
Emballage: Original gaveæske med tryk
Tåler opvaskemaskine
Vejl. udsalgspris: 99,95 kr.

 

webshop-knap

Kategorier: , .

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Lyngby vandkaraffel
1 L. klar glas”