Lyngby Trompet vasen
Klar hvid porcelæn 18 cm
Flora Danica Krokus

1.018,10 kr.

Allerede i 1920’erne var trompetformede vaser populære i Danmark, og Porcelænsfabrikken Danmark fremstillede også forskellige trompetformede porcelænsvaser i 1930’erne og 1940’erne. Inspireret af disse tidlige designs fra Porcelænsfabrikken Danmark har vi skabt den originale Lyngby trompet vase, som bevarer den smukke symmetri og balance fra den klassiske Lyngby vase. Lyngby trompet vasen i klar hvid porcelæn er perfekt til romantiske røde roser, en flot buket af vilde blomster eller til at blive udstillet som en elegant skulptur i sig selv.

I gamle dage var det populært at dekorere hvide Lyngby vaser fra Porcelænsfabrikken Danmark (1936-1969) med motiver af vilde blomster. Inspireret heraf har vi skabt en ny Lyngby serie af eksklusive produkter med originale floramotiver fra Flora Danica – verdens største håndkolorerede floraværk, som udkom i perioden 1761-1883. Serien bygger harmonisk videre på Lyngby kollektionen og er samtidig en hyldest til dansk historie – både i form af Lyngby vasens unikke designarv og Flora Danicas naturhistoriske værdi.

Krokus:
Blandt de mere end 3.000 Flora Danica motiver er den smukke og farverige krokus med tavlenummer MMXLII blevet nøje udvalgt til at pryde Lyngby trompet vasen i denne serie. Krokus er et kærkomment syn i den danske natur med dens simple og elegante form, strålende blåviolette kronblade og fine orangegule støvfang.

Rengøring:
Floramotivet tåler ikke maskinopvask, og trompet vasen bør derfor kun vaskes i hånden.

 

Producent: Lyngby A/S
Mål: 18 cm H x 10,7 cm B
Materiale: Porcelæn
EAN: 5711841981018
Emballage: Original gaveæske med tryk
Vejl. udsalgspris: 399,95 kr.
Tåler ikke maskinopvask – Vaskes i hånden

 

 

webshop-knap

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Lyngby Trompet vasen
Klar hvid porcelæn 18 cm
Flora Danica Krokus”